Eerlijke Kijk

Eerlijke Kijk

Onlangs kreeg ik een mooi compliment van één van onze klanten. Dat ze het fijn vond dat ik zo duidelijk en eerlijk was geweest tijdens onze zoektocht naar haar ideale huis. Mijn klant had namelijk haast. Haar huurcontract liep af en tegen die tijd wilde ze perse een huis hebben gekocht. Nu weten we dat haast meestal niet zo’n goede raadgever is en hield ik – ondanks de druk – boven alles haar woonwensen in de gaten.

Ongelukkig
Hoe dichterbij haar deadline kwam, hoe meer ze haar wensen liet vieren. Drie verdiepingen werden er ineens twee, want ach een slaapkamer minder is toch ook weer niet zo erg…. Natuurlijk wil ik als aankoopmakelaar graag zoveel klanten bedienen, maar niet ten koste van alles. Je hebt er immers niet aan als jouw klant straks ongelukkig is in z’n nieuwe huis. Juist in dit soort situaties denk ik graag mee hoe we, gezien het huidige aanbod, toch kunnen helpen.

Binnen budget
Uiteindelijk vond ik een prima huis met twee verdiepingen in haar favoriete buurt. Twee verdiepingen, hoor ik u denken… dat wilde ze toch juist niet! Maar uit onderzoek wist ik inmiddels dat je op dit huis heel gemakkelijk een extra verdieping kunt laten bouwen. En dat dit gezien de kosten heel mooi binnen haar budget bleef. Mijn voorstel werd zeer positief ontvangen en al snel brachten we een bod uit. Inmiddels is de koop helemaal rond. Blije klant, blije makelaar!

Kop koffie
Als aankoopmakelaar sta en ga ik voor een eerlijke en persoonlijke benadering. We praten het hier niet mooier dan het is. Tel daar de uitbreide kennis van de omgeving – ik woon er immers zelf – bij op en je hebt een pracht combinatie. Geïnteresseerd in ons aanbod en werkwijze? Kom gerust bij ons langs voor ’n kop koffie!

Dike M.L. Jager
NVM Makelaar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.